Živijo svet!

Smo WOWBOW, vaš novi najljubši modni dodatek. Poskrbimo, da bodo vase srajčke izgledale zabavno, vi pa še bolj fantastično.

Zakaj naš WOW BOW?

Kvaliteta naredi razliko. In razlika nam je pomembna.

Leseni metuljčki so danes priljubljen moški dodatek, primeren za različne priložnosti, ampak zakaj bi ga imeli le moški?WOWBOW je modni dodatek, ki je v prvi vrsti namenjen urbanim in samozavestnim ženskam. Unikatni metuljčki so ročno izdelani v Sloveniji iz izbranega slovenskega lesa. Noben metiljček ni enak. Zaradi narave lesa ima vsak metuljček svoj unikaten vzorec. Les je skrbno premazan z lanenin oljem, kateri ga ščiti in mu daje poseben lesk. Posebnost teh metuljčkov je, da so upognjeni in omogočajo še lepše prileganje ob srajco. K metuljču je dodana tudi pentlja iz bombaža, ki je lahko različnih barv in vzorcev.

“Ročno izdelano za dekleta in ženske. Ročno izdelano samo zate.”

WOWBOW naredi vsako srajco in srajčno obleko še lepšo in katerega je zabavno nositi in kombinirati. Poleg tega je odlična ideja za darilo vsakemu dekletu ali ženski, ki vidi vrednost v ročno izdelanih modnih dodatkih in njihovi unikatnost.

Predstavitev ekipe WOWBOW

Stric Franc – izdelovalec lesenih delov in razlog zakaj se je vse začelo. V svoji delavnici realizira vsako idejo, ki si jo zamislita sestri dvojčici.

Dvojčici Katja in Andreja – kreatorki in izdelovalki metuljčkov in zapestnic. Vsaka svoj karakter, a vendar usklajeni pri kreiranju in izdelovanju.

Skupaj so nepremagljiva ekipa – Ekipa WOWBOW  

Podrobnosti o začetkih WOWBOW najdete v članku, ki ga je objavil največji Pomurski spletni portal Sobotainfo na spodnji povezavi:
https://sobotainfo.com/novica/lokalno/prekmurka-na-poslovno-pot-z-domiselnimi-lesenimi-metuljcki-wow-bow-za-zenske/456646

Instagram Gallery
Pozabljeno geslo?
Pozabljeno geslo? Vpišite uporabniško ime ali e-poštni naslov. Na e-poštni naslov boste prejeli povezave za kreiranje novega gesla.
Vaših podatki so varni.
0

Your Cart