THE PAISLEY PATTERN

34.90

• Barva: paisley vzorec
• Material: 100% bombaž
• Velikost traku: nastavljivo do 42cm
• Pritrjevanje: drsni mehanizem in enostavno zapenjanje in odpenjanje
• ODLIČNA IDEJA ZA DARILO

SKU: WB02

Na zalogi

- +

Opis

Metuljčki so ročno izdelani v Sloveniji. Narejeni so iz izbranega slovenskega lesa in polepšani s pentljo iz 100% bombažnega blaga v različnih barvah in vzorcih. Noben metiljček ni enak. Zaradi narave lesa ima vsak metuljček svoj unikaten vzorec. Les je skrbno premazan z lanenin oljem, kateri ga ščiti in mu daje poseben lesk. Posebnost teh metuljčkov je, da so upognjeni in omogočajo še lepše prileganje ob srajco.
ZANJO IN ZANJ?
Ni problema, seveda uredimo tudi to. V kolikor vam barva ženskih metuljčkov, ki jih ponujamo ustreza, naredimo enakega tudi za moškega (seveda brez pentlje). Za naročila nas kontaktirajte na: thewowbow@gmail.com.
ŽELITE KAJ DRUGAČNEGA?
Če imate kakršnekoli barvne želje, uredimo tudi te po naročilu. Z največjim veseljem vam ustrežemo in vam izpolnimo vaše želje. Za naročila nas prav tako kontaktirajre na: thewowbow@gmail.com.

Dodatne informacije

Vsi izdelki v naši ponudbi so ročno delo. Materiali s katerimi upravljamo so naravnega izvora. Priporočamo, da leseni del izdelka ne izpostavljate vlažnosti ali mokroti. Del iz blaga se lahko lika čez dodatno blago. Izdelkov ni priporočjivo prati v pralnem stroju. Del iz blaga lahko očistite ročno. Temperatura ročnega pranja naj na presega 30° C. Kemično čiščenje in uporaba agresivnih čistil ni primerna! Sušenje naj se izvrši pri normalnih temperaturah in blaga ne izpostavljajte direktnemu vplivu sonca. Ne priporočamo sušenja v sušilnem stroju! Uporaba belil ni primerna!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “THE PAISLEY PATTERN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja